hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Giresun’da kitap fuarı açıldı

    Giresun’da kitap fuarı açıldı
    expand

    Giresun’da kitap fuarı açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haluk ŞENTÜRK/GİRESUN, (DHA)- GİRESUN Belediyesi tarafından düzenlen 1'inci Kitap Fuarı, törenle açıldı. Liman sahasında bulunan Gümrük Müdürlüğü binasında 4-12 Ocak tarihleri arasında açık kalacak fuarda, birçok yayınevi stant açarken, 20 yazar da imza günü düzenleyecek.

    Fuarın açılışında konuşan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, bir ilki daha gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Şenlikoğlu, hedeflerinin şehri kitap ile buluşturmak olduğunu dile getirerek, “Giresun’a hizmet etmek aynı zamanda şehrimizin markasını güçlendirmek asli vazifelerimizden birisidir. Bu bilinçle gerçekleştireceğimiz hizmetler ile yarınlara taşıma gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda 1. Kitap Fuarımızın önemli adımlardan birisidir. Bizler fındığı baş tacı yapan şehrin insanlarıyız. Bu anlamda şehrimizin de çocuklarımızın da kitapla buluşup dost olmasını sağlamak adına bu güzel kültürel hizmeti de sunmaya çalışıyoruz” dedi.

    Yapılan diğer konuşmaların ardından fuarın açılışı gerçekleştirildi. Fuarın ilk gününde Prof. Dr. Nurullah Genç ile Güvenlik Danışmanı ve Yazar Mete Yarar kitap severler ile buluşup kitaplarını imzaladı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow