hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şemdinli Belediyesi Sağlık Çalışanlara Yemek Verdi

    Şemdinli Belediyesi Sağlık Çalışanlara Yemek Verdi
    expand

    Şemdinli Belediyesi Sağlık Çalışanlara Yemek Verdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ (Hakkari),(DHA)-HAKKARİ'nin Şemdinli Belediyesi tarafından Şemdinli'de görev yapan sağlık çalışanlara yemek verildi.

    Şemdinli Öğretmenevi bahçesinde düzenlenen yemeğe, Şemdinli Kaymakamlığı'na vekaleten bakan Derecik Kaymakamı Ahmet Özdemir, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Şemdinli Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr.Nigara Dursun, Şemdinli Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Budak, AK Parti İlçe Başkanı Fahri Şakar, sağlık çalışanları ve merkez muhtarları katıldı. Kaymakam Ahmet Özdemir, Covid-19 ile mücadelede sağlık çalışanlarının fedakarca görev yaparak, görevlerini yerine getirdiklerini belirtti. Kaymakam Özdemir, "Kamu sağlığımızı tehdit etmeye devam eden Koronavirüs salgını süresince sahada mücadele gösteren doktor, hemşire ve her kademedeki sağlık personeli tebrik ederim. Herhangi bir rehavete ve aksaklığa meydan vermeden aynı şekilde çalışmalara gayret edeceklerinden bir şüphemiz bulunmamaktadır ve başarılarınızın devamını dilerim" dedi.

    Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı da pandemi döneminde sağlık çalışanlarının büyük özveriyle çalıştıklarını belirterek, "Koronavirüs ile mücadelede ülkemizde görev yapan her kademedeki sağlık personeli, salgının önlenmesi ve yayılmasının önüne geçilmesi açısından büyük bir özveri ve gayretle gecesini gündüzüne katıp, aileleri ve sevdiklerinden uzak kalarak, vatandaşlarımızın sağlıklarını kendi canlarının önüne koyup görevlerini büyük bir fedakarlıkla yerine getirmektedirler. Görevlerini canları pahasına yerine getiren başta sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca olmak üzere bütün sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunar, şahsım ve Şemdinli halkı adına teşekkür ederim" dedi.

    Yemeğinin ardından Kaymakam Özdemir ve Başkan Saklı tarafından Şemdinli Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr.Nigara Dursun'a plaket verildi.  

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow