hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şemdinli Belediyesinden iftar yemeği

    Şemdinli Belediyesinden iftar yemeği
    expand

    Şemdinli Belediyesinden iftar yemeği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Azer DEMİR/ŞEMDİNLİ (Hakkari), (DHA) - HAKKARİ'nin Şemdinli Belediyesi tarafından ilçede yaşayanlar için iftar programı düzenlendi. Dua edilmesi ile başlayan programda Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı ve vatandaşlar bir araya geldi.
    Şemdinli Belediyesi ilçenin Cumhuriyet Caddesi üzerinde iftar programı düzenledi. İftara Şemdinli Kaymakamı Muhammed Fuat Türkman ve Şemdinli Belediyesi Başkanı Tahir Saklı, 34 Hudut Tugay Komutanı vekili Yarbay Adem Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Ebru Kartal, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. İftar için cadde üzerinde 700 metre uzunluğunda masalar kuruldu.
    Duaların okunmasıyla başlayan iftar programında konuşan Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, vatandaşlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Başkan Saklı, "Manevi duyguların arttığı, kardeşlik bağlarının güçlendiği, paylaşmanın daha da değer kazandığı rahmet ve bereket olan ramazan ayının ülkemizin ve bölgemizin birliğine ve beraberliğine vesile olmasını diliyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow