hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Esendere Belediyesi'nden 600 aileye gıda yardımı

    Esendere Belediyesinden 600 aileye gıda yardımı
    expand

    Esendere Belediyesi'nden 600 aileye gıda yardımı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA (Hakkari), (DHA)- HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere Belde Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle maddi açıdan zorluk yaşayan 600 aileye, gıda yardımında bulundu. Un torbaları ve yardım paketleri, Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu ve belediye ekipleri tarafından ailelere teslim edildi.
    İlçe merkezine 40 kilometre uzaklıkta bulunan Esendere Belde Belediyesi, koronovirüsle mücadele tedbirleri kapsamında bu süreçte zor durumda olan ailelere yardım etmek için çalışma başlattı. Yardımlar, Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu ve belediye ekiplerince ailelere ulaştırıldı. Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, ramazan ayının yaklaşması nedeniyle beldeye bağlı 4 mahalle ile 12 köyde yaşayan ayrıca Yüksekova'daki bazı ailelere yardım ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi. 
    Pandemiden dolayı bazı ailelerin zor durumda olduğunu da belirten Büyüksu, "Belediye olarak gelenek haline getirmeyi hedefliyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu yardımlarımız devam edecektir. Şu ana kadar halkımıza çok şükür mahcup olmadık. İnşallah bundan sonraki süreçte de mahcup olmayacağız. Vatandaşlarımıza içinde un yağ ve bakliyat ürünlerinden oluşan gıda yardımını dağıtıyoruz. Bu konuda bize desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza ve Hakkari Valiiği'ne çok teşekkür ediyorum" dedi

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow