hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yüksekova'da yıl sonu sergisi

    Yüksekovada yıl sonu sergisi
    expand

    Yüksekova'da yıl sonu sergisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA (Hakkari), (DHA) -HAKKARİ'nin Yüksekova  ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından, geleneksel yıl sonu sergisi düzenlendi.

    Selahattin Eyyübi Kültür Merkezi'nde düzenlenen serginin açılışına Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gürdoğan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Şoförler Odası Başkanı Yavuz Özcan, Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, Emniyet Müdürü Haluk Baş ve kurum amirleri katıldı.
    Halk Eğitim Merkezi Müdürü Recep Yağan, Halk Eğitim Merkezi'nin her yaştaki ilgi, yetenek ve beklentiler doğrultusunda mesleki, teknik, sosyal ve kültürel amaçlı kurslar düzenlediklerini belirterek," Hayat boyu öğrenmede eğitim merkezi olan Halk Eğitim Merkezi, beşikten mezara kadar eğitim ilkesiyle tüm bireylere hizmet vermeyi amaçlıyor.2018-2019 eğitim öğretim yılında hem bünyemizde,hem de işbirliği protokolleri kapsamında farklı branşlarda çok sayıda kursiyerimiz katılmıştır" dedi.
    Kaymakam Kendüzler ve beraberindeki protokol üyeleri, sergiyi gezerek, yapılan el sanatları ürünleri ile ilgili kurs yetkililerinden bilgi aldı.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow