hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    YÜTSO'dan Kadınlar gününe özel video

    YÜTSOdan Kadınlar gününe özel video
    expand

    YÜTSO'dan Kadınlar gününe özel video

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA,(Hakkari)-(DHA)- HAKKARİ'nin Yüksekova Ticaret e Sanayi Odası Başkanlığı(YÜTSO), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle özel bir video hazırladı. "Biz de varız, burudayız"  video'ya kadınlar yoğun ilgi gördü.

    Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odsaı Başkanlığına üye kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle "Biz de varız, burudayız" sloganıyla  video hazırladı. Kadınlar gününün kutlandığı videoya, kadınlar yoğun ilgi gösterdi. 

    Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri ve Proje Koordinatörü Saime Mengeş,8 Mart Dünya Kadınlar gününü ilçede çeşitli sektörlerde çalışan kadınlarla ‘Bizde varız buradayız’ sloganıyla hazırladıkları video ile kutladıklarını belirterek, "Ticaret Odasında çalışan bir kadın yönetici olarak bunun haklı gururunu yaşıyorum.Kadın isterse dünyanın neresinde olursa olsun, her şeyi başarabileceğini göstermek istedik. Yüksekovalı kadınların artık sadece evde değil, sahada da söz sahibi olduklarını biliyoruz. Değişim ve dönüşüm kadınlarla sağlanacak ve yaşanılabilir bir yer ancak böyle mümkün olacak. 8 Mart dünya kadınlar günümüz kutlu olsun.” diye konuştu. 
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow