hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altınözü'nde TOKİ başvuruları başladı

    Altınözünde TOKİ başvuruları başladı
    expand

    Altınözü'nde TOKİ başvuruları başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Samim SELÇUK/ALTINÖZÜ,(Hatay),(DHA)- HATAY’ın Altınözü ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan konutları başvuruları başladı.
    TOKİ'nin Altınözü projesinde yer alan 384 adet konut satışa çıktı. Yöreye özgün olarak inşa edilecek projede, modern ve yöresel mimarinin izleriyle buluşturulacak. Projede yerleşim alanı, nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine dönüşecek. 2+1 konutlar için başvuru bedeli 500 TL, 3+1 konutlar için de 1000 TL olacağı duyuruldu. Projede yükseklikleri zemin+4 olan konutların 177’si 2 oda 1 salon ve 197’si ise 3 oda 1 salon planında tasarlandı.
    Geleneksel mimarinin modern mimariyle sentezlendiği TOKİ Hatay Altınözü projesinde zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, ahşap görünümlü kaplamalar, kemer formlu blok girişleri, geniş balkon ve pencereler kullanıldı.
    Altınözü TOKİ projesiyle ticari birimleri, camisi, spor ve oyun alanları, parkı ve peyzajıyla şehre değer katacak yeni bir cazibe merkezi hedeflendi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow