hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Canan Karatay, Altınözü Zeytin ve Zeytinyağı Festivali'ne katılacak

    Canan Karatay, Altınözü Zeytin ve Zeytinyağı Festivaline katılacak
    expand

    Canan Karatay, Altınözü Zeytin ve Zeytinyağı Festivali'ne katılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Samim SELÇUK/ALTINÖZÜ,(Hatay),(DHA)- HATAY’ın Altınözü ilçesinde 3'üncü Altınözü Zeytin ve Zeytinyağı Festivali düzenlenecek. Festivale katılacak Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, sağlıklı yaşam söyleşisi gerçekleştirecek.
    Altınözü Zeytin ve Zeytinyağı Festivali komitesi, Kaymakam Bülent Uygur başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Belediye Başkanı Rıfat Sarı ile komite üyelerinin katıldığı toplantıda, fikir alışverişinde bulunuldu. Kaymakam Uygur, festival komitesinin çalışmaları ve hazırlıklar boyunca bu tür toplantılar ile bir araya geleceklerini sözlerine ekledi. Yaklaşık 1 saat süren toplantıda, festival tarihi ve programı belirlendi.

    FESTİVAL PROGRAMI
    26-27 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacak Festival programının ilk gününde, Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreniyle başlayacak. Ardından, sezonun ilk zeytin hasadı gerçekleştirilecek. Programın devamında festival açılış programı, toplu açılış töreni, zeytinyağlı yemek yarışması, Canan Karatay ile sağlıklı yaşam söyleşisi gerçekleştirecek. Günün sonunda ise konser gerçekleştirilecek. Festival programının ikinci gününde,  Altınözü Zeytin Aba Güreşi müsabakaları ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından, Altınözü Zeytin Kupası Dağ Bisikleti Yarışları  gerçekleştirilecek. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow