hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Belen’de Gül dönemi

    Belen’de Gül dönemi
    expand

    Belen’de Gül dönemi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)-HATAY’da 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde Belen İlçe Belediye Başkanlığını kazanan Cumhur ittifakının MHP’li adayı İbrahim Gül, mazbatasını aldı. 
    Belen Belediyesine geçen MHP’li İbrahim Gül ile beraberindekileri burada da davul-zurna eşliğinde coşkulu bir kalabalık karşıladı ve bir vatandaş adak olarak büyükbaş hayvan kesti. Devir-teslim töreninde konuşan Belen Belediyesi Ak Parti eski Belediye Başkanı Adnan Vurucu, 31 Mart 2019 Mahalli idareler Genel seçimlerini kazasız huzur içerinde geçirdiklerini belirterek “Büyük bir efor serdedildi ve en nihayetinde de Belen’in yeni Belediye Başkanı da Cumhur ittifakının başkanı ve bizim başkanımız İbrahim Gül kardeşimize bu görev nasip oldu” dedi.
    İbrahim Gül de, Adnan Vurucu’dan aldığı bu bayrağı Belen’de daha yükseklere taşımak için birlik ve beraberlik içinde mücadele edeceklerin ifade ederek “Ve beş yıl inşallah Belen’in mutlu, huzurlu yaşayacağı bir dönemi birlikte yaşayacağız Allah’ın izniyle. Bu görevi alıyoruz, seçim sonuçlarına göre Belen’in kazanı veya kaybedeni olmamıştır. Hizmet etmek için milletimiz görevi sadece şahsımıza vermiştir. Diğer arkadaşlarımız da bu işin kaybedeni değil, hizmet için bizimle mücadele eden kıymetli arkadaşlarımız, dostlarımızdır” şeklinde konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow