hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emniyet Müdürü Tolunay: Fedakarca hizmet veriyoruz

    Emniyet Müdürü Tolunay: Fedakarca hizmet veriyoruz
    expand

    Emniyet Müdürü Tolunay: Fedakarca hizmet veriyoruz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)- İskenderun İlçe Emniyet Müdürü M. Mithat Tolunay, Türk Polis teşkilatı eğitim seviyesi nitelikli insan kaynakları ve teknolojik imkanlarıyla tüm dünyada örnek gösterilen bir kuruluş haline geldiğini söyledi.
    Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde İskenderun Atatürk Anıt alanındaki tören düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürü M. Mithat Tolunay, birim amirleri, polis memurları,  oda başkanları, STK örgütleri temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
    Çelenk sunma törenini ardından konuşan İlçe Emniyet Müdürü M. Mithat Tolunay, Türk Polis Teşkilatı'non eğitim seviyesi nitelikli insan kaynakları ve teknolojik imkanlarıyla tüm dünyada örnek gösterilen bir kuruluş haline geldiğini vurguladı. Tolunay “Bu başarı sosyal, kültürel, ekonomik gelişmelere uygun olarak sürekli yenilenerek elde edilmiştir. Türk Polisi bu zaman içerisinde üzerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmiş, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın huzuru ve güvenliği için geçmişte ve günümüzde birçok örnekleri görüldüğü gibi bu kutsal görevi yerine getirmesinde canını feda etmekten çekinmemiştir. Başarılarla dolu geçmişimize Türk Polis teşkilatının onurlu bir mensubu olarak Ulu önder Atatürk’ün ilke ve inkılapları doğrultusunda yüce milletimize hizmet etmekten hiçbir zaman geri kalmayacağımızdan, asayişi huzuru ve güveni bozmaya çalışanların, kanunların bize verdiği yetkiler çerçevesinde adalet önüne çıkarılacağından emin olunmasını istiyoruz” diye konuştu.
    Tolunay, İskenderun’da görevli tüm mensuplarının merkezi ve yerel programlarıyla çağın hızlı gelişim ve değişimleriyle yasal düzenlemelere kısa sürede uyum sağlayarak vatan ve millet sevgisiyle zaman mefhumu gözetmeden fedakârca hizmet verdiklerini kaydetti.
    İskenderun İlçe Emniyet müdürlüğün ’de düzenlenen kokteyle Kaymakam İskender Yönden ve ilçe protokolü ile polis teşkilatı mensupları katıldı. 174. yıl pastası birlikte kesildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow