hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Engelsizler Atölyesi Üretiyor

    Engelsizler Atölyesi Üretiyor
    expand

    Engelsizler Atölyesi Üretiyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ufuk AKTUĞ/İSKENDEUN(Hatay),(DHA)-HATAY'ın İskenderun İlçe Kaymakamı İskender Yönden, engelsizler atölyesini ziyaret etti.
    İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Kalkınma Bakanlığı tarafından yürütülen Sosyal Destek Programı (SODES) Projesi kapsamında engelli vatandaşların toplumsal hayata uyum sürecine destek vermek amacıyla oluşturulan Engelliler Atölyesi’ndeki kursiyerlerle bir araya geldi. 
    İskender Yönden, Atölye Sorumlusu Kadir Kavas, Kursiyer Temsilcisi Şevki Abay, Kurs Eğitmeni ve kursiyerlerin eşliğinde atölyedeki el emeği göz nuru ürünleri inceledi, kursiyerlerle sohbet etti.
    Kaymakam Yönden, "Sosyal Devlet olma anlamında dünyanın en önde gelen ülkelerinden olan Türkiye Cumhuriyeti, engellilerin hayat şartlarının iyileştirilmesi; sosyal ve ekonomik olarak desteklenmesi konusunda örnek gösterilecek bir konuma ulaşmış; engelli vatandaşlarımıza sunulan eğitim, sağlık, kültür ve rehabilitasyon hizmetlerinde büyük ilerlemeler sağlanmıştır. Bu manada engelli vatandaşlarımıza yönelik bugüne kadar sürdüğümüz hassasiyet bugünden sonra da devam edeceğinden şüpheniz olmasın. Her daim yanınızdayız” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow