hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İskenderun'da yaşlılar unutulmadı

    İskenderunda yaşlılar unutulmadı
    expand

    İskenderun'da yaşlılar unutulmadı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)-HATAY'ın İskenderun ilçesinde protokol üyeleri Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında yaşlı vatandaşlarla bir araya gelip, kahvaltı yaptı.
    Yaşlılar Haftası dolayısı ile düzenlenen kahvaltı programına İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, 39'uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol,  Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Şehit Ahmet Tor Kışlası Komutanı Piyade Albay Ragıp Taygan, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Kıdemli Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, mahalle muhtarları ve yaşlılar katıldı.
    Başkan Fatih Tosyalı, "Büyüklerimiz için hayatı kolaylaştırmak bizlerin en önemli görevleri arasındadır. Bizleri bu günlere getiren ve yarınlarımızın şekillenmesinde bizlere yol gösteren yaşlılarımızın, huzurlu bir yaşam sürdürmeleri adına belediye olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Her zaman onların yanındayız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow