hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İskenderun'da yükümlülerden çevre temizliği

    İskenderunda yükümlülerden çevre temizliği
    expand

    İskenderun'da yükümlülerden çevre temizliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)- HATAY'ın İskenderun ilçesin de piknik alanını Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi kapsamında yükümlüler temizledi.
    Düzenlenen etkinliğe İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı, Cumhuriyet Savcısı Yakup Özdemir, Denetimli Serbestlik Müdürü Mesut Akdülger ve kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı. Proje kapsamında İskenderun Belediyesi'nin iş birliği ile İskenderun Çamlık Piknik Alanı'nı temizlik ve bakımı gerçekleştirildi. Temiz ve sağlıklı bir çevre bütün canlıların yaşayabilmesi için büyük önem arz ettiğini söyleyen Cumhuriyet Savcısı Yakup Özdemir, "Bu proje ile Çamlık Piknik Alanının ve çevresinin temizlenmesi ve bakımının yapılmaktadır, ayrıca bu proje kapsamında Dörtyol sahilinde de temizlik yapılmıştır " dedi.
    Çevrenin korunması ve yaşatılmasının toplumun tüm kesimlerinin ortak paydası olduğunu belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise yaptığı açıklamada projenin çevre duyarlılığının arttırılması noktasında çok önemli olduğunu ifade etti.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow