hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şehit ve gazi aileleri ile bayramlaştılar

    Şehit ve gazi aileleri ile bayramlaştılar
    expand

    Şehit ve gazi aileleri ile bayramlaştılar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)- HATAY'ın İskenderun İlçe Kaymakamı İskender Yönden ile Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ilçedeki şehit yakınları ve gazileri ziyaret etti.
    İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe ile birlikte şehit aileleri ve gazi yakınlarını evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Kaymakam Yönden devletin her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanında olduğunu belirtti. Başkan Fatih Tosyalı, Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler, sağlıklı ve sıhhat dolu bir yaşam diliyorum diyerek şunları söyledi:
    “İlçe protokolümüz ile birlikte, kentimizde ikamet eden gazilerimiz ve şehit ailelerimizi ziyaret ediyor, onların Ramazan Bayramlarını tebrik ediyoruz. Şehit ve gazi ailelerimizi ziyaret etmek, dertlerini ve sorunlarını dinlemek bizlerin görevi olduğu kadar, yanlarında olmak bizleri de mutlu ediyor. Her zaman yanlarındayız" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow