hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altınözü Kaymakamlığı: Esnaf kurallara büyük oranda uyuyor

    Altınözü Kaymakamlığı: Esnaf kurallara büyük oranda uyuyor
    expand

    Altınözü Kaymakamlığı: Esnaf kurallara büyük oranda uyuyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Samim SELÇUK/ALTINÖZÜ,(Hatay),(DHA)- HATAY’ın Altınözü ilçesinde İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge kapsamında sosyal mesafe ve maske kurallarına yönelik denetimler gerçekleştirildi.
    İlçe protokolü ile polis, jandarma, zabıta, milli eğitim personelleri ve sağlık ekiplerince sabah saatlerinde başlayan denetimlerde pazarlar, iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar ve taksilerde sosyal mesafe ile maske kullanımına uygunluk kontrol edildi.  Trafik denetimlerininde yapıldığı ilçede jandarma trafik timlerince, sosyal mesafenin korunması, vatandaşların sağlığı için maske kullanılması ve hijyen kurallarına uygun hareket edilmesi istendi. Sürücülere yasal limitlerdeki hızlarda araç kullanmaları, takip mesafesine, şerit izleme ve değiştirme kurallarına uymaları, araç kullanırken kesinlikle telefon kullanmamaları, uykusuz ve yorgun olarak trafiğe çıkmamaları gerektiği de hatırlatıldı.
    'TEDBİRLERE UYMAYA DEVAM EDELİM'
    Altınözü Kaymakamlığı'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada ilçede kurallara uyulduğu belirtilerek, "Denetimler ilçemizde de belediye, kaymakamlık, emniyet, jandarma, sağlık, milli eğitim ve sivil toplum kuruluşlarının katılımlarıyla devam ediyor. Şükürler olsun ki alınan kuralların faydasına olduğunu bilen Altınözülü esnaflarımızın büyük bir çoğunluğu kurallara azami derecede uymak için gayret gösteriyor. İlçemizde salgına geçit vermiyoruz. Lütfen, tedbirlere uymaya devam edelim" denildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow