hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hatay’da 10 bin tonluk depoda bağlantılar tamamlandı

    Hatay’da 10 bin tonluk depoda bağlantılar tamamlandı
    expand

    Hatay’da 10 bin tonluk depoda bağlantılar tamamlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    HATAY,(DHA)-HATAY Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) Antakya ilçesindeki Saraycık Mahallesi’ndeki 10 bin tonluk depo bağlantı çalışmalarının tamamladığını duyurdu.
    HATSU, su iletimini kayıpsız ve sağlıklı şekilde sağlama adına ürettiği projeler gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Antakya ilçesi Saraykent Mahallesi Şükrü Balcı Caddesi’ndeki içme suyu altyapı çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü ve çalışmalarda sona gelindiğini aktaran HATSU, Antakya’nın birçok mahallesine içme suyunu karşılayan Saraycık Mahallesi’ndeki 10 bin tonluk depoda 10-12 Nisan tarihleri arasında yürütülen çalışma ile bağlantıların tamamlandığını aktardı.
    Kazı alanlarında karşılaşılan altyapı tesislerinin yoğunluğu nedeniyle çalışma alanlarında çok sıkıntı yaşandığını ve altyapı unsurlarının zarar görmemesi için çalışmaların hassas yürütüldüğünü aktaran HATSU, 5 bin tonluk depoda yapılacak bağlantı çalışmalarının ardından Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından asfaltlama işlemine geçileceğini açıkladı. Genel Müdürlük, Saraycık Mahallesi’ndeki 10 bin tonluk depoda yapılan bağlantı çalışmalarının ardından Ürgenpaşa, Akevler, Saraykent, Akasya, Günyazı ve Kanatlı Mahalleleri'ne yeni hattan su verilmeye başlandığını bildirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow