hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hatay’da 10 Nisan Polis Günü kutlamaları

    Hatay’da 10 Nisan Polis Günü kutlamaları
    expand

    Hatay’da 10 Nisan Polis Günü kutlamaları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hüseyin BOZOK/HATAY, (DHA)- 10 Nisan Polis Günü Hatay’da Hatay Emniyet Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği etkinliklerle kutlandı.

    Hatay’daki kutlamalar ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başladı. Hatay Emniyet Müdürlüğü adına Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Hatay Polis Meslek Eğitim Merkezi adına eğitim merkezi müdür Vekili Ali Alperen Gökakın anıta çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Antakya Şehitliği’nde şehitlerin ruhuna Kur’an okunarak dualar edildi. Emniyet Müdür Karabörk şehitlerin mezarlarına karanfil bırakarak şehit aileleri ile sohbet etti.
    TÜM POLİSLERİMİZİN BU GÜZEL GÜNÜNÜ KUTLUYORU
    Hatay Emniyet Müdürlüğü heyeti anıt ve şehitliği Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Vali Doğan, Tüm Polis Teşkilatı’nın gününü kutlayarak, "Yaklaşık 2 asırdır, büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlayarak, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, gücünü kanunlardan, desteğini de halktan alan geçmişi şanla ve şerefle dolu emniyet teşkilatımız hem geleneksel değerler içinde toplumsal hukukun asli parçası, hem de çağdaş hukuk devletinin temel omurga yapılarından birisi olmuştur. Emniyet teşkilatımız, güvenlik hizmetlerinin yanı sıra üstlendiği sosyal sorumluluk projeleri ile eğitimden spora birçok alanda, özellikle genç nesillerimizde farkındalık oluşturmaya çalışmaktadır"dedi.
    Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Vali Doğan’a kabulünden dolayı teşekkür edrek hafta kapsamında gerekleştirdikleri etkinlikler kapsamında bilgiler verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow