hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hataylı berberler, huzurevi sakinlerini tıraş etti

    Hataylı berberler, huzurevi sakinlerini tıraş etti
    expand

    Hataylı berberler, huzurevi sakinlerini tıraş etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İzzet NAZLI / HATAY, (DHA) - HATAY Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Hatay Berberler Kuaförler ve Güzellik Solanları Odası işbirliğinde, huzurevi sakinlerine saç ve kişisel bakım hizmeti sunuldu.
    Hatay’da Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Hatay Berberler Kuaförler ve Güzellik Solanları Odası, işbirliği ile Ramazan Bayramı öncesi, huzurevi sakinlerine yönelik bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında,  Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan yaşlılar, berber ve kuaförler tarafından ücretsiz tıraş edildi ve saç bakımları yapıldı. Hatay Berberler Kuaförler ve Güzellik Solanları Odası Başkanı Mahmut Ayrancı, sosyal sorumluluk adına böyle bir çalışma yaptıklarını ifade ederek, “Huzur evinde kalan beyefendilerimiz, hanımefendilerimiz var. Amcalarımız, teyzelerimiz var. Onları her zaman olduğu gibi ziyaret edelim dedik, hem de saç ve kişisel bakımlarını yapalım istedik. Yaşlılarımız da mutlu oldular. Bu konuda bize kapılarını açan müdürümüze de çok teşekkür ediyorum" dedi.
    Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ali Yurdakul ise, gerçekleşen uygulamadan hem kendilerinin hem de huzurevi sakinlerinin mutlu olduğunu söyleyerek, emeği geçenlere teşekkür etti. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow