hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İdlib Şehidi Teğmen Mustafa Bayrakdar’ın için Mevlid okutuldu

    İdlib Şehidi Teğmen Mustafa Bayrakdar’ın için Mevlid okutuldu
    expand

    İdlib Şehidi Teğmen Mustafa Bayrakdar’ın için Mevlid okutuldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hüseyin BOZOK/HATAY, (DHA)- SURİYE'nin İdlib bölgesinde Esed rejimi tarafından gerçekleştirilen hava saldırısı sonucu şehit olan Teğmen Mustafa Bayrakdar için mevlid programı düzenlendi.

    Şehidin merkez Antakya ilçesi Ekinci Mahallesi’ndeki baba evinde gerçekleşen programa Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli, AK Parti İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu ve Kurum İl Müdürleri katıldı. Vali Doğan, Şehit Teğmen  Bayrakdar’ın kederli ailesinin acılarını paylaşarak, zor günlerinde aileye destek oldu.

    Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından okunan Yasin-i Şerif ve duaların ardından kısa bir konuşma yapan Vali Rahmi Doğan, "Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Bu millet bu devlet bunun da üstesinden gelecek güçte ve kudrettedir. Bunu Allah’ın izniyle başaracağız. Burada en büyük dayanağımız milletin devletimize vermiş olduğu destek, güç ve duadır. Bunu sokakta gezerken yolda yürürken yaşamımızın her alanında, insanların bize karşı göstermiş olduğu muhabbetten anlıyoruz. Vermiş olduğumuz bu mücadelede, milletimiz arkamızda ve maddi manevi her türlü desteği sağlıyor. Allah’ın izniyle de gereken yapılacaktır. Rabbimden şehidimize rahmet ve merhamet, sizlere de baş sağlığı diliyorum.  Göstermiş olduğunuz metanet ve duruşunuzdan dolayı millet adına şükranlarımı sunuyorum"dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow