hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    LÖSEV'in iyilikler TIR’ı Hatay’da

    LÖSEVin iyilikler TIR’ı Hatay’da
    expand

    LÖSEV'in iyilikler TIR’ı Hatay’da

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Hüseyin BOZOK/ HATAY, (DHA)- ANADOLU'ya TIR Dolusu LÖSEV Yardımı'  kapsamında LÖSEV’in iyilikler TIR’ı Hatay'a ulaştı.
    Türkiye’deki lösemi ve kanser hastalarına yardım etmek amacıyla 16 Nisan’da Konya’dan yola çıkan  LÖSEV’in iyilikler TIR’ı Aksaray, Niğde, Mersin, Adana ve Osmaniye’den sonra bugün  Hatay’a geldi. Anadolu’ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi kapsamında bugün Antakya Stadı’nın bahçesinde konumlanan iyilikler TIR’ı ile lösemi veya kanser hastası bulunan 90 aileye ihtiyaçları doğrultusunda yiyecek, temizlik malzemesi, kıyafet, oyuncak ve kırtasiye ürünleri dağıtıldı.
    LÖSEV Adana Şubesi Sosyal Hizmet Sorumlusu Özge Tüzün, Halkla İlişkiler Sorumlusu Ezgi Karadağ, Hatay Aile Komitesi Şenay Gürbüz’ün desteğiyle gerçekleştirilen etkinliğin amacının Tüm Türkiye’deki lösemi ve kanser hastalarıyla iletişime geçilerek onların sorunlarına dokunarak mutlu olmalarını sağlamak olduğu belirtildi.
    İyilikler TIR’ının Anadolu’ya Tır Dolusu Lösev Yardımı Projesi kapsamında 23 Nisan’da Kahramanmaraş, 24 Nisan’da Sivas, 25 Nisan’da ise Kayseri’de olacağı ve yıl boyunca Türkiye’nin 81 iline ulaşması hedefleniyor.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow