hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Rölyef kursiyerleri, eserler yaratıyor

    Rölyef kursiyerleri, eserler yaratıyor
    expand

    Rölyef kursiyerleri, eserler yaratıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halil İbrahim KARAÇAY/ HATAY, (DHA)- HATAY Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Hatay Meslek Edindirme Kursları'nda (HATMEK) ücretsiz rölyef kursları devam ediyor.
    HATMEK tarafından hobi amaçlı kağıt rölyef sanatı ile ilgilenen, her yaş ve meslek grubuna ücretsiz imkan sunan kurslar, vatandaşların boş vakitlerini değerlendirmeleri ve stres atmalarını sağlıyor. Katılanların aile bütçelerine katkı sunmalarını da sağlayan kurslarda, tarihi yapıların veya insan figürlerinin, modele uygun çalışmaları gerrçekleştiriliyor.
    'YOĞUN TALEPLER VAR'              
    Yetenekli insanların kendilerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri amacıyla her yaştan insanların kursa yoğun ilgi gösterdiğinin altını çizen Rölyef Eğitmeni Itır Güleryüz Duman, “Hatay Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde rölyef kursu vermekteyiz. Rölyef kursumuza yoğun talep var. Şu ana kadar 65’e yakın kursiyerimiz oldu. Ev hanımı, doktor, öğretmen ve değişik meslek gruplarından kursiyerlerimiz var. Rölyef kâğıtların üst üste kabartılması ve şekillendirilmesi ile oluşan bir sanat dalı. Herkesi kurslarımızdan yararlanmaları için davet ediyoruz" dedi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow