hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Doğan: Alınan tedbirlere uyarak evde kalmak önemli

    Vali Doğan: Alınan tedbirlere uyarak evde kalmak önemli
    expand

    Vali Doğan: Alınan tedbirlere uyarak evde kalmak önemli

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hüseyin BOZOK/ HATAY, (DHA)- Hatay Valisi Rahmi Doğan, koronavirüsü  ile mücadele kapsamında alınan sağlık tedbirleriyle ilgili durum değerlendirmesinde bulunarak, "Salgınla mücadele de alınan tedbirlere uyulması ve evde kalınması çok önemli" dedi.
    Hatay Valisi Rahmi Doğan, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat’ı kabul etti. Valilik Makamında gerçekleşen kabulde Vali Doğan, Dr. Hambolat ile Çin Halk Cumhuriyeti’nin Wuhan kentinde başlayarak tüm dünyayı tehdit etmeye devam eden ve (WHO) Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilen koronavirüsü ile mücadele kapsamında ilimizde alınan sağlık tedbirleriyle ilgili durum değerlendirmesinde bulundu.
    Salgınla mücadele de alınan tedbirlere uyulması ve evde kalınmasının önemini belirten Vali Doğan, "Risk grubunda olan 65 yaş üstü büyüklerimiz ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımızda daha etkili olan virüsün, kötü sonuçlar doğramaması için daha dikkatli olmalıyız. Hijyene dikkat edilmesi noktasında özellikle vatandaşlarımıza büyük görevler düşmektedir. Başhekiminden, doktor, hemşire ve temizlik görevlisine kadar her türlü tehlikeyi göze alarak görevleri başında fedakârca, mesai mefhumu gözetmeksizin, özverili ile çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Bu süreci birlikte sabırla atlatacağımıza inancım tam" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow