hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Doğan'dan şehit Buluş'un ailesine taziye ziyareti

    Vali Doğandan şehit Buluşun ailesine taziye ziyareti
    expand

    Vali Doğan'dan şehit Buluş'un ailesine taziye ziyareti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet EZER/HATAY,(DHA)- HATAY Valisi Rahmi Doğan, İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil ile birlikte şehit Jandarma Uzman Onbaşı Beyazıt Bestami Buluş'un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
    Suriye'nin Resulayn kentinde kontrol noktasındaki bombalı saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Beyazıt Bestami Buluş'un Hatay'ın Kırıkhan İlçesi Barboros Mahallesi'nde bulunan ailesini evinde ziyaret eden İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil ile Vali Doğan aileye baş sağlığı diledi. Vali Doğan, "Bu milletin bağrından çıkan vatan evladı, gece gündüz, yağmur çamur demeden hem yurt içi hem yurt dışında ülkemizin güvenliği, huzuru, özgürlüğü, herkesin inancını, düşüncesini yaşayabilmesi için büyük bir kahramanlık ve fedakarlıkla görev yaparken, şehadete eren Beyazıt Bestami Buluş kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şehidimizin muhterem ailesi, yakınları ve silah arkadaşları başsağlığı diliyorum" diye konuştu.
    Taziye ziyaretinde İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil ve Vali Rahmi Doğan’ın yanı sıra Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel ve Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu hazır bulundu. Şehit Beyazıt Bestami Buluş için Kuran-ı Kerim okundu. Tüm şehitleri için dua edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow