hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Candan'dan vaka seyrindeki olumsuzluğa dikkat çekti

    Kaymakam Candandan vaka seyrindeki olumsuzluğa dikkat çekti
    expand

    Kaymakam Candan'dan vaka seyrindeki olumsuzluğa dikkat çekti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI(Hatay),(DHA)- HATAY’ın Reyhanlı ilçesinde Kaymakam Ali Candan başkanlığında yapılan toplantıda, pandemi süreci kapsamında vaka seyrinde yaşanan olumsuz gelişmelere dikkat çekildi.
    Kaymakam Ali Candan, pandemi süreci kapsamında vaka seyrinde yaşanan olumsuz gelişmelere dikkat çekti. Salgının yayılımının kontrol altında tutulması adına aşı sırası geldiği halde aşısını yaptıramayan vatandaşlara ulaşılarak hedef nüfusta aşılama oranlarının artırılması gerektiğini, aşı olmaya yönelik talebin arttırılması noktasında gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. Candan, tüm kamu kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde çalışmaların ve denetimlerin devam edeceğini söyleyerek, ekiplerle ilçede salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından, temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması gereken kurallar hakkında katılımcılara bilgilendirme yaparak uyarılarda bulundu.
    Muhtarların taleplerinin de dinlenildiği toplantıda,  Kaymakam Candan  yapılan bilgilendirme ve istişare toplantılarının, ilçenin problemlerinin daha çabuk çözümlenmesinde etkili olacağını, birlik beraberliğin sağlanması bakımından önemli olduğunu dile getirdi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow