hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kumlu’da esnafa maske ve dezenfektan jel

    Kumlu’da esnafa maske ve dezenfektan jel
    expand

    Kumlu’da esnafa maske ve dezenfektan jel

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ferhat DERVİŞOĞLU/KUMLU(Hatay),(DHA)- HATAY’ın Kumlu ilçesinde Kaymakam Ercan Kayabaşı ve Belediye Başkanı Mehmet Deli, korona virüsüne karşı tedbir amaçlı ilçedeki esnaflara maske ve dezenfektan jeli dağıttı.
    Kaymakam Kayabaşı ve Belediye Başkanı Mehmet Deli, ilçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü(HEM), Hasan Duman Yurtsever ile birlikte ilçedeki tüm esnafları ziyaret etti. Ziyarette, Halk Eğitim Merkezi’nde kursiyerler ve usta öğreticiler tarafından hazırlanan tek kullanımlık maskeleri ve belediyece sağlanan dezenfektan jellerini, korona virüsüne karşı tedbir amaçlı olarak esnaflara dağıttılar.

    Vatandaşların hijyen kurallarına dikkat etmelerini isteyen Kaymakam Kayabaşı, “Vatandaşlarımızdan en büyük beklentimiz, mümkün olduğunca evlerinde kalmaları dışarı çıkmamaları, kalabalık oluşturacak ortamlardan uzak kalmalarıdır. Özellikle de vatandaşlarımızdan kişisel hijyenlerine önem göstermelerini istiyoruz. Alınan tüm bu önlemlerin etkisi ile bu virüs tehdidini en az zararla en kısa zamanda def edebileceğimize inanıyorum” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow