hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Reyhanlı İdare Kurulu Toplantısı yapıldı

    Reyhanlı İdare Kurulu Toplantısı yapıldı
    expand

    Reyhanlı İdare Kurulu Toplantısı yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI(Hatay),(DHA)- HATAY’ın Reyhanlı ilçesinde, Kaymakam Ali Candan başkanlığında yılın ilk İlçe İdare Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
    Toplantıda, kamu hizmetlerinin sunumunda kalitenin artırılması, vatandaş memnuniyeti, insan odaklı hizmet anlayışının tesis edilmesi konularına değinildi. Ayrıca, Birleşmiş Milletler, Avrupa Birliği, DOĞAKA, Tarımsal ve Kırsal Kalkındırma Ajansları gibi kuruluşların projelerini takip ederek, ilçenin kamu hizmeti, istihdam, sosyal sorumluluk, tarımsal üretim ve kültürel faaliyetlerini konu alan projelerin hazırlanması için fikir alışverişinde bulunuldu.
    Kaymakam Candan, pandemi sürecinin getirdiği kısıtlı sosyal yaşamdan dolayı ilçe için proje üretilmesi konularının sekteye uğratılmaması, STK‘ların, hem yerel yönetimin, hem de kamu kurumlarının paydaşlığında hazırlanacak projelerle Reyhanlı’ya hizmet etme yükümlülüğü olduğunu unutmamak gerektiğini ifade etti.
    Toplantıda, kurum amirlerinin sorularını ve isteklerini dinledi. Reyhanlı için projeler üretilmesi hususu ile salgınla mücadele kapsamında yapılması gereken ve talep edilen konuların takipçisi olacağını belirten Candan, toplantıya katılanlara teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow