hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Reyhanlı’da, koronavirüs denetimi yapıldı

    Reyhanlı’da, koronavirüs denetimi yapıldı
    expand

    Reyhanlı’da, koronavirüs denetimi yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI(Hatay),(DHA)- HATAY’ın Reyhanlı ilçesinde Kaymakam Ali Candan ile kurum amirleri, caddelerde koronavirüs denetimi yaptı.

    Kaymakam Ali Candan, İçişleri Bakanlığı talimatı uyarınca, kurum amirleri ve STK temsilcileri ile birlikte koronavirüs denetimi yaptı. Denetimde lokanta, kafe, restoran, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, düğün ve nikah salonları, berber, kuaför, güzellik merkezleri, internet kafe ve salonları ile elektronik oyun yerleri, şehir içi ve şehirler arası toplu ulaşım araçları, ticari taksiler, taksi durakları, park, piknik alanları, lunapark,  bakkal, market, manav, fırın, eczane ve gıda üretimi yapan işletmelerde incelemeler yapıldı.
    Gerekli tüm ikaz ve bilgilendirmelerin yapıldığını ifade eden Kaymakam Candan, İlçe Sağlık Müdürlüğü'nü de ziyaret ederek Sağlık Müdürü Hakan Yavuz’dan ilçede yapılan çalışmalar, alınması gereken tedbirler ve gelinen son nokta hakkında detaylı bilgi aldı. Koronavirüsle mücadele için alınan kararlara çoğunlukla uyulduğunu görmekten memnun olduğunu belirten Candan, yaşanan bu sürecin en sağlıklı şekilde yönetilebilmesi amacıyla denetimlerin  aralıksız sürdürüleceğini, talimatlara uymayanlar hakkında gerekli cezai yaptırımların  uygulanacağını söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow