hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aralık ilçesi asfaltla tanıştı

    Aralık ilçesi asfaltla tanıştı
    expand

    Aralık ilçesi asfaltla tanıştı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Suat DENİZ/IĞDIR, (DHA)- IĞDIR'ın Aralık ilçesinde taşlık yolları asfaltlama çalışması başlatıldı. Köprülü Mahallesi'nden başlayan çalışmalar, yıl sonuna kadar tüm ilçede devam edecek.
    Ermenistan, Azerbaycan ve İran'a sınırı olan 17 bin 300 nüfuslu Aralık'ta alt yapı sorununun çözümü için çalışma başlatıldı. 31 Mart seçimleriyle göreve gelen Belediye Başkanı AK Partili Mustafa Güzelkaya, taşlarla döşeli yolların asfaltlanmasına karar verdi. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, ilk asfaltlama çalışmasını Köprüler Mahallesi'nde başlattı. Çalışmanın Atatürk Mahallesi'nde devam edeceğini belirten Başkan Güzelkaya, yıl sonuna kadar tüm yollara asfalt döküleceğini söyledi.
    İlçenin alt yapı sorununu 4 ayda çözdüklerini anlatan Başkan Güzelkaya, "Tüm caddelerin, ana yolların kaldırım ve asfalt çalışmalarına başladık. İlçemizin en büyük sorunu olan 25 kilometrelik sulama kanalı Karasu'yu temizledik. İlçe merkezimizde tek park vardı, 5 yıldır çöplükten geçilmiyordu. Orayı da temizledik, çevre düzenlemesini yaptık ve vatandaşımızın hizmetine sunduk. Şimdi o parkı kullananlar bize dua ediyor" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow