hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    15 Temmuz ruhunu motobordlarla yaşattılar

    15 Temmuz ruhunu motobordlarla yaşattılar
    expand

    15 Temmuz ruhunu motobordlarla yaşattılar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da öğrenciler, FETÖ'nün hain darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümünde anlamlı bir etkinliğe imza attı.

    Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi grafik tasarım bölümü öğrencileri, kendileri hazırladıkları, üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve o gece darbeye karşı mücadele eden vatandaşların fotoğraf ve resimlerinin bulunduğu motobordlar ile şehrin cadde ve sokaklarında dolaşarak 'Demokrasi Nöbeti Hiç Bitmeyecek' mesajı verdi.

    Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Zafer Ulusoy, projenin okulun grafik tasarım bölümünün bir etkinliği olduğunu belirterek, 15 Temmuz hain darbe girişimini gençler ve yeni nesle aktarmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti.

    Projede görev alan öğrenciler ise böylesi anlamlı bir etkinliğin içinde olmaktan mutlu olduklarını belirterek, motobordların vatandaşlardan da büyük ilgi gördüğünü belirtti.

    15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda başlayan 8 araçlık motobord konvoyu, Kaymakkapı Meydanı ve şehrin diğer sokaklarında 15 Temmuz ve hafta süresince devam edecek.

    fotoğraflı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow