hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Başdeğirmen: Kızım için dua istiyorum

    Başkan Başdeğirmen: Kızım için dua istiyorum
    expand

    Başkan Başdeğirmen: Kızım için dua istiyorum

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, geçirdiği kaza nedeniyle 23 gündür yoğun bakımda tedavi gören kızı için dua istedi.

    Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, belediye meclisinin haziran ayı olağan toplantısında, meclis üyelerine kızının sağlık durumuyla ilgili ayrıntılı bilgi verdi. Geçen 13 Mayıs'ta at bindiği sırada düşerek başına aldığı darbeye bağlı olarak ağır yaralanan kızı Mürüvvet Başdeğirmen'in hayati tehlikeyi henüz atlatamadığını belirten Başkan Şükrü Başdeğirmen, "Allah'tan gelen her şeye razıyız. Hiçbir zaman ümidimizi kaybetmedik. Sizlerden dua etmenizi rica ediyorum. Zira kızımı tekrar sağlığına kavuşturacak olan sizlerin gönülden gelen dualarınızdır" dedi.

    HASTANE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ

    Kızının tedavi gördüğü SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hastane yönetimi ve hocalar tarafından ne gerekiyorsa yapıldığını aktaran Başkan Başdeğirmen, "Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Bakanımız aradılar. Yurt genelinden çok sayıda doktorlarımız aradı, geldiler gördüler ve hastanede yapılması gereken ne varsa yapıldığını söylediler. Böylece hastanemizin ne kadar donanımlı olduğunu da görmüş olduk. Ben tüm hastane yönetimine gönülden teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    'ACI BİZİM ACIMIZ ISPARTA'YA MAL EDEMEM'

    Kızının durumundan dolayı 2-4 Haziran tarihlerinde yapılan festivalin iptal edilmesi için kendisine önerilerde bulunulduğundan söz eden Başkan Şükrü Başdeğirmen, şöyle dedi:

    "Biliyorsunuz festival 1 yıl öncesinden planlanan ve artık Isparta'mızda geleneksel hale gelen bir etkinlik. Bu acı ben, eşim Şadiye Hanım ve oğlum Celal arasında olan bir iç mesele. Bunu şehrimize mal etmek doğru bir yaklaşım olmaz. Biz geçmiş yıllarda da festivaller yaptık, konserler düzenledik. O konserler yapılırken benim gibi yoğun bakım önünde bekleyen insanlarımız vardı. Isparta'da günde 10 cenaze kalkıyor. O evlerde yas oluyor. Bundan dolayı konser iptal ettik mi? Bu nedenle acı bizim acımız olduğu için Isparta için önemli bir tanıtım kaynağı olan festivalin iptal edilmesini uygun bulmadım."

    SADECE ANTALYA'DAN 200 OTOBÜS GELDİ

    Başkan Başdeğirmen festivalin oldukça verimli geçmesinden duyduğu memnuniyeti de dile getirerek, "Kültür Müdürlüğü'nden aldığım bilgiye göre hafta sonu Antalya'dan TÜRSAB vasıtasıyla 200 otobüs geldiği söylendi. Keza Denizli, İzmir ve Aydın gibi illerimizden de çok sayıda misafir ağırladık. Festival hem şehrimiz hem de gülümüzün tanıtılması açısından önemli bir yer tutuyor" dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow