hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Direkli'de birlik ve beraberlik yemeği

    Direklide birlik ve beraberlik yemeği
    expand

    Direkli'de birlik ve beraberlik yemeği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA'nın merkeze bağlı Direkli köyünde Vali Ömer Seymenoğlu'nun da katılımıyla birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi.
    Köy muhtarlığı tarafından düzenlemesi yeniden yapılarak vatandaşların kullanımına sunulan Kaynar Pınar mesire alanında düzenlenen yemeğe Vali Ömer Seymenoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, İl Genel Meclisi üyeleri, siyasi parti temsilcileri, birim amirleri, daire müdürleri, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
    Yemek sonrası merkeze bağlı köy muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştiren Vali Ömer Seymenoğlu, muhtarların talep ve önerilerini dinledi. Toplantıda muhtarlara tek tek söz veren Vali Seymenoğlu, iletilen talep ve önerilerin ilgili birimlerce takip edilmesi talimatını verdi. 3 bin kişiye yemek hazırlayan ekibi de ziyaret eden Vali Ömer Seymenoğlu, bir süre karşılıklı sohbet etti.
    Birlik, beraberlik yemeğini geleneksel hale getireceklerini söyleyen Direkli köyü Muhtarı Hüseyin Tık, katılım gösteren başta Vali Seymenoğlu olmak üzere herkese teşekkürlerini iletti.
    150 öğrencinin eğitim gördüğü Direkli köyü İlk ve Orta Okulu'nda da incelemelerde bulunan Vali Ömer Seymenoğlu, okulun bahçesinde yapılacak çevre düzenlenmesi ve yeni dönem için okulda yapılacak bakım onarım çalışmaları hakkında okul müdüründen bilgi aldı. 

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow