hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eğirdir ve Kovada göllerinde çevre temizliği

    Eğirdir ve Kovada göllerinde çevre temizliği
    expand

    Eğirdir ve Kovada göllerinde çevre temizliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Çevre ve Şehircilik Topluluğu öğrencileri Eğirdir ve Kovada göllerinde çevre temizliği yaptı.

    Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Çevre ve Şehircilik Topluluğu öğrencileri tarafından Eğirdir Gölü ve Kovada Gölü'nün çevresel sorunlarına dikkati çekmek ve çevre kirliliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla çevre temizliği yapıldı. Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, yeni kurulan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile işbirliğine her zaman hazır olduklarını, yapılacak her türlü çalışmanın her iki tarafın da yararına olacağını söyledi.

    Çevre ve Şehircilik Topluluğu Akademik Danışmanı Doç. Dr. Hakan Ceylan da yapılan çevre temizliği etkinliğine Eğirdir Belediyesi'nin sahip çıkmasının ve katkıda bulunmasının kendilerini çok mutlu ettiğini ve kendilerinin de üniversite olarak her zaman işbirliğine hazır olduklarını aktardı.

    Eğirdir Gölü ve çevresindeki çevre sorunlarına kamuoyunun dikkatini çekmek istediklerini belirten Doç. Dr. Hakan Ceylan, Eğirdir Gölü'nün bölge açısından çok önemli bir yere sahip olduğunu ve buradaki doğal güzelliklerin korunması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow