hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eğirdir Triatlonu ağustosta yapılacak

    Eğirdir Triatlonu ağustosta yapılacak
    expand

    Eğirdir Triatlonu ağustosta yapılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA)- ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde ilki 2002 yılında gerçekleşen Eğirdir Triatlon Yarışları bu yıl 14- 15 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

    Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, Organizasyon Sorumlusu Onur Şentürk ve Isparta İl Temsilcisi Çetin Meydan'dan oluşan heyet Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ü makamında ziyaret ederek 18'incisi düzenlenecek Eğirdir Triatlo'nu ile ilgili ayrıntıları ve sözleşmeyi inceledi. 2002 yılında yarışları başlatan dönemin Belediye Başkanı Tacettin Gençay'ı telefonla arayan Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, yapılacak organizasyon ile ilgili bilgi verdi.

    Yarışmada minikler, gençler, yıldızlar, elit ve yaş grupları yarış müsabakası yapacaklar. Tüm kategoriler puanlı olacak ve yarış Türkiye Triatlon Federasyonu yönergesine göre pandemi önlemleri altında gerçekleşecek. Buna bağlı olarak geçen yıllardaki gibi teknik toplantı ve makarna partisi gibi etkinlikler düzenlenmeyecek. Sporcular zamana karşı formatta teker teker start alacak ve ödül töreni sadece genel klasman için sosyal mesafe kurallarına uygun gerçekleştirilecek. 2002 yılından beri düzenlenen Eğirdir Triatlon Yarışı geçen yıl pandemi nedeniyle ilk defa yapılmadı. Bu yıl 18'incisi düzenlenecek yarışta sporcular 1500 metre yüzme, 40 kilometre bisiklet, 10 kilometre koşu yaparak yarışacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow