hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eğirdir'de triatlon heyecanı

    Eğirdirde triatlon heyecanı
    expand

    Eğirdir'de triatlon heyecanı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA) - ALANYA'dan sonra Türkiye'nin en büyük triatlon organizasyonlarının yapıldığı Eğirdir Triatlonu, yarın start alıyor.

    Türkiye Triatlon Federasyonu, Eğirdir Belediyesi ve Eğirdir Kaymakamlığı'nın iş birliği ile gerçekleşecek Oral B Eğirdir Triatlonu, 20-21 Ağustos tarihlerinde Türkiye'nin en iyi triatletlerinin katılımıyla yapılacak. Türkiye'nin en özel coğrafyalarından biri olan Eğirdir'de düzenlenecek yarışa, Türkiye genelinden M3, yıldız, genç, elit, paratriatlon, yaş grubu ve karışık bayrak kategorilerinde 400'ü aşkın sporcunun katılması bekleniyor. Yarış, mini triatlon (400 m yüzme, 8 km bisiklet, 2.4 km koşu), süper sprint triatlon (500 m yüzme, 12 km bisiklet, 3 km koşu), sprint triatlon (750 m yüzme, 20 km bisiklet, 5 km koşu) ve standart (1500 m yüzme, 40 km bisiklet, 10 km koşu) mesafelerinde yapılacak.

    Türkiye Kupası statüsünde yapılacak yarış için tüm sporculara başarılar dileyen Federasyon Başkanı Bayram Yalçınkaya, Türkiye'nin Alanya'dan sonra en köklü triatlon organizasyonlarından biri olan Eğirdir Triatlonu'na desteklerinden dolayı Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'e teşekkür etti. Bugün Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ü makamında ziyaret eden Bayram Yalçınkaya, yarın saat 07.00'de Eğirdir Limanı'nda ilk start ile birlikte başlayacak triatlon yarışlarında kendisinin de yarışacağını kaydetti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow