hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Seymenoğlu, Eğirdir'de denetimlere katıldı

    Vali Seymenoğlu, Eğirdirde denetimlere katıldı
    expand

    Vali Seymenoğlu, Eğirdir'de denetimlere katıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA)- ISPARTA Valisi Ömer Seymenoğlu, Eğirdir ilçesinde denetimlere katılıp, vatandaşları tam kapanma sürecinde kurallara uyması konusunda uyardı.

    Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu dün öğleden sonra Eğirdir ilçesine gelerek denetim yaptı. Vali Seymenoğlu'na Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Emniyet Müdürü Ayhan Zarif ve kolluk kuvvetleri eşlik etti. Durdurulan araçların izin belgelerinin kontrol edildiği otogar önündeki trafik denetleme noktasında çalışmalara eşlik eden Vali Ömer Seymenoğlu, şehirlerarası yolcu otobüsünü denetledi. Vali Seymenoğlu, otobüsteki yolculara, "Bu zor süreci hep birlikte atlatacağız, sizler yeter ki kurallara uyun" diye uyarıda bulundu.

    Eğirdir çarşı merkezinde market ve taksici esnaflarıyla da sohbet eden Vali Ömer Seymenoğlu, market alışverişi için dışarıya çıkan bazı vatandaşlarla sohbet etti, onları kurallara uymaları konusunda uyardı. Sorkuncak köyüne de geçen Vali Seymenoğlu, daha sonra ilçeden ayrıldı.

    Emniyet Müdürü Ayhan Zarif, "Tam kapanma süreci başladıktan sonra Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak denetimlerimizi daha da sıklaştırdık. Bütün arkadaşlarımız cansiperane sahada. Bu yaptığımız çalışmalar tamamen vatandaşımızın sağlığı için. Bugün Sayın Valimiz uygulamamızı denetledi ve katıldı. Bizler buna devam edeceğiz. Tam kapanmanın gerekliliği neyse her gün yenilenen bir takım kararlar geliyor onlarla ilgili çalışmalarımızda hem arkadaşlarımızı bilgilendiriyoruz hem de vatandaşlarımızın bu süreci daha rahat, daha huzurlu ve sağlıklı nasıl geçirecekler onun derdindeyiz. İnşallah tam kapanma sonuçlandığında biz bütün bu çalıştıklarımızın emeklerimizin karşılığını tüm Türkiye olarak alırız ve sağlıklı bir şekilde normalleşme sürecine başlarız. Bizler çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan da zaman zaman anlayış beklediğimiz durumlar oluyor. Vatandaşlarımız bize bunu sağlıyor" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow