hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Göller Ekspresi yolcularını Vali uğurladı

    Göller Ekspresi yolcularını Vali uğurladı
    expand

    Göller Ekspresi yolcularını Vali uğurladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA'dan İzmir'e Göller Ekspresi ile geziye gidenleri Vali Ömer Seymenoğlu uğurladı.

    Isparta'da 10 yıllık aradan sonra geçen yıl 25 Ekim'de yenilenmiş hattında seferlerine başlayan Göller Ekspresi yoğun ilgi gördü. 262 yolcu kapasiteli 4 modern vagonuyla hizmet veren ekspresin dün geceki yolcuları Göller Bölgesi Doğa Sporları Kulübü (GÖLDOSK) üyeleri ve aileleri oldu. 150 kişiden oluşan grup saat 22.30'da yola çıkarken, Vali Ömer Seymenoğlu tarafından İzmir'e uğurlandı.

    7'den 70'e birçok üyenin katıldığı geziyi organize eden GÖLDOSK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Yurtaslan, tren gezisi fikrinin Vali Ömer Seymenoğlu'ndan geldiğini söyleyerek, amaçlarının uzun bir aradan sonra başlayan Isparta tren seferlerini canlı tutmak olduğunu belirtti.

    Kar yağışına rağmen tren önünde hatıra fotoğrafı çektiren yolcular ise çok heyecanlı olduklarını söyleyerek, kendilerini uğurlamaya gelen Vali Seymenoğlu'na teşekkür etti. 22.30'da hareket etmek için sirenini çalan Göller Ekspresi'ne yolcularla birlikte binen Vali Seymenoğlu da tüm vagonları gezerek yolculara iyi yolculuklar diledi.

    Her gün Isparta Garı'ndan 22.30'da kalkan Göller Ekspresi, Denizli, Nazilli ve Aydın'dan geçerek İzmir'e ulaşıyor. İzmir Basmane Garı'ndan ise her gün 23.00'te kalkıyor. Burdurlu yolcular da Isparta Gümüşgün istasyonunu kullanarak ekspresle seyahat edebiliyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow