hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Halk otobüsleri dezenfekte edildi

    Halk otobüsleri dezenfekte edildi
    expand

    Halk otobüsleri dezenfekte edildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA'da özel halk otobüsleri salgın hastalıklara karşı özel bir ekip tarafından ilaçlanarak dezenfekte edildi.
    Isparta'da günde 50 bin yolcu taşıyan halk otobüsleri salgın hastalıkların insandan insana taşınmasının önlenmesi amacıyla özel bir ekip tarafından ilaçlandı. Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Faruk Daşdöner, "Günlük 102 araç ile ortalama 50 bin yolcu taşıyan kooperatifimizde, Isparta halkımızın temiz ve sağlıklı bir ortamda seyahat edebilmeleri için araçlarımızın temizlikleri her gün düzenli olarak yapılmaktadır. Kış mevsiminin başlamasıyla grip ve nezle gibi bulaşıcı hastalıkların daha sık görülmeye başlandığı şu günlerde Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen'in halkımızın sağlığının korunması yönünde vermiş olduğu talimat ile araçlarımızda dezenfekte çalışması başlattık. Sayın Başkanımız yolcularımızın güvenli ve konforlu şekilde toplu taşıma ihtiyacının karşılanmasının yanında otobüslerimizin hijyenik olması konusunda büyük önem vermektedir" dedi.
    Dünyanın son günlerde virüs salgını nedeniyle diken üstünde olduğunu aktaran Faruk Daşdöner, "Mevsimsel olarak ortaya çıkan bulaşıcı hastalıkları önlemek amacı ile otobüslerimizin içleri, alanında uzman ekiplerce insan sağlığına zarar vermeyen, Sağlık Bakanlığı onaylı temizlik malzemeleriyle dezenfekte edilmektedir. Aylık periyodik olarak devam edecek olan bu uygulama neticesinde Isparta halkımız araçlarımızı güvenle kullanabilir" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow