hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İdlib gazisine ziyaret

    İdlib gazisine ziyaret
    expand

    İdlib gazisine ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA'nın Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Suriye'nin İdlib bölgesinde hava saldırısı sonucunda yaralanan gazi Uzman Çavuş Ali Dağ'ı baba evinde ziyaret etti.

    Kaymakam Adem Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Can Sercan Altay, İlçe Emniyet Müdür vekili Ömer Gürlek, Sosyal Hizmet Merkezi Müdür vekili Aytekin Erdoğan ve Sosyal Hizmet Uzmanlarından oluşan heyet; 20 Şubat tarihinde rejim güçlerince düzenlenen ve 2 askerin şehit olduğu hava saldırısında yaralanan Uzman Çavuş Ali Dağ'ı Eğirdir'e bağlı Mahmatlar köyündeki baba evinde ziyaret etti.

    Bölgede yaşadıklarını Kaymakam Adem Çelik ile paylaşan gazi Ali Dağ, 4 senedir TSK bünyesinde hizmet verdiği ve bir süredir bölgedeki operasyonlarda görev aldığını söyledi.

    Geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kaymakam Adem Çelik, "Suriye'de devam eden harekat sırasında kahramanca mücadele veren gazimizi evinde ailesiyle ziyaret ettik. Gazimizin babası Ali Dağ ve annesi Melihat Dağ'a böyle bir evlat yetiştirdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Ali'nin sağlık durumu çok şükür iyi. Valimiz Ömer Seymenoğlu konuyu yakından takip ediyor ve sık sık benden bilgi alıyor. Bu vesileyle bir kez daha şehit verdiğimiz askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır dilerken, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Allah onlardan razı olsun" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow