hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Isparta 32 Spor, evinde puan kaybetti

    Isparta 32 Spor, evinde puan kaybetti
    expand

    Isparta 32 Spor, evinde puan kaybetti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA)- BÖLGESEL Amatör Ligi (BAL) 7. Grup'ta mücadele eden Isparta 32 Spor kendi sahasında Alanya Kestelspor ile 0-0 berabere kaldı.

    Isparta Atatürk Stadı'nda oynanan müsabakayı yaklaşık 20 bin futbolsever izledi. Bursa bölgesinden Engin Ferik, Mustafa Uğur Erkan, Osman Karatay ve Veysel Karani Özkan hakem dörtlüsünün yönetiminde oynanan maçta Kestelspor savunma ağırlıklı bir oyun düzenini tercih etti. Ev sahibi ekip orta sahada topu verimli kullanamayınca forvet Volkan rakip kalede etkili olacak pozisyon bulamadı.

    İlk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarının hemen başında 50. dakikada Kestelsporlu Şükrü ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Kestel bu dakikadan itibaren sahada 10 kişi mücadele etti. Maçın 70. dakikasında Isparta 32 Spor'dan Volkan bir hava topunda rakibiyle kafa kafaya çarpışınca başı yarıldı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. Maçta zaman zaman duraksamalar yaşanması dolayısı ile 4. hakem Veysel Karani Özkan müsabakaya 8 dakika ilave etti. Uzatmalarda da gol gelmeyince lider Kestelspor en yakın takipçisi olan Isparta 32 Spor'un sahasından 1 puan alarak evine döndü.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow