hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Isparta Belediyesi'nde yeni dönemin ilk meclisi

    Isparta Belediyesinde yeni dönemin ilk meclisi
    expand

    Isparta Belediyesi'nde yeni dönemin ilk meclisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Belediyesi'nde, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından yeni dönemin ilk meclis toplantısı yeni seçilen Başkan Şükrü Başdeğirmen'in yönettiği oturumda yapıldı.

    Isparta Belediye meclis salonunda 31 meclis üyesinin eksiksiz katılımıyla gerçekleşen toplantıda 23 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Belediye Başkanı AK Parti'li Şükrü Başdeğirmen, toplantı salonu kapısında her meclis üyesini elini sıkarak karşıladı. Meclisin açılış konuşmasını yapan Başkan Şükrü Başdeğirmen, "Bu yeni dönemde Isparta'ya güzel hizmetler yapabilmek için buradayız. Hepimiz seçilirken bu gayeyle hizmete talip olduk. Yönetim anlayışımız sağduyulu, tevazu üzerine olmalı. Yarın görev süremiz bittiğinde dışarıda rahatça dolaşabilmeli, halkın yüzüne bakabilmeliyiz. 5 yıl dediğin çabuk geçer gider" dedi.

    Isparta Belediyesi yeni dönem meclis toplantısında meclis başkan vekilleri, meclis katipleri, encümen üyeleri ve komisyon üyeleri seçimleri yapıldı. AK Parti tüm birimlere aday gösterirken, MHP ise aday göstermeyerek AK Parti'nin adaylarını destekledi. 8 meclis sandalyesi alan İYİ Parti grubu ise komisyonlara aday önerdi ancak yeter sayıyı bulamadığı için seçilemedi.

    'BENİM AYRICALIĞIM OLAMAZ'

    Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen toplantıya katılan meclis üyelerinin bulunduğu masalarda pet bardaklarda hazır su bulunduğunu görünce, salonda görev yapan personele, "Benim önümde cam bardak varken meclis üyelerimize pet bardak sunulmuş. Ya onlara da cam bardak verin ya da benim önüme de pet bardaktan koyun. Başkan olarak benim bir ayrıcalığım olamaz" dedi. Başkan Başdeğirmen'in sözleri tüm meclis üyeleri tarafından alkışlandı. Bunun sonrasında görevliler Başkan Şükrü Başdeğirmen'e de pet bardakta su ikram etti.

    Meclis toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından tamamlandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow