hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Isparta Karaman'ı yendi lider oldu

    Isparta Karamanı yendi lider oldu
    expand

    Isparta Karaman'ı yendi lider oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA)- BÖLGESEL Amatör Ligi (BAL) 7. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Isparta 32 Spor kendi sahasında Karamanspor'u 30. dakikada attığı golle 1-0 mağlup ederek grubunda lider oldu.

    Isparta Atatürk Stadı'nda oynanan ve ücretsiz olan maçı yaklaşık 10 bin taraftar izledi. Hatay bölgesi hakemlerinden Erhan Kaya, Mete Şeb ve Mehmet Zekat Yılmaz'ın yönettiği müsabakada liderin 2 puan gerisinde olan Isparta 32 Spor mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıktı. Maçın ilk dakikalarından itibaren rakip kaleye ardı ardına ataklar geliştiren Isparta 32 Spor, 30. dakikada Enes'in düzgün plasesiyle fileleri havalandırdı: 1-0.

    İlk yarıyı 1-0 üstünlükle kapayan Isparta 32 Spor ikinci yarıda defansif bir futbol sergileyince kalesinde arka arkaya tehlikeler yaşadı. Bu tehlikeli ataklardan ikisinde kaleci Ayhan başarılı olurken, diğer ataklar forvetlerin kötü vuruşları neticesinde sonuçsuz kaldı. Maçta zaman zaman tansiyon yükseldi ancak herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan maç Isparta 32 Spor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

    Isparta 32 Spor grubunda liderlik yarışında olan Kestelspor ve rakibi Karamanspor'un puan kaybetmesiyle aradaki 2 puan farkı kapatarak, 1 puan farkla liderlik koltuğuna oturdu.

    Maçı Isparta Belediye Başkanı AK Parti'li Şükrü Başdeğirmen de taraftarlar arasında açık tribünden izledi ve galibiyeti izleyicilerle kutladı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow