hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Isparta'da 10 Kasım töreni

    Ispartada 10 Kasım töreni
    expand

    Isparta'da 10 Kasım töreni

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- TÜRKİYE Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 82'nci yıl dönümünde Isparta'da törenle anıldı.

    Isparta'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü programı 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlendi. Törene, Vali Ömer Seymenoğlu, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kahraman, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, protokol üyeleri, öğrenciler, askeri erkan ve gaziler katıldı. Anıta çelenk sunulmasının ardından saat 09.05'te sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşundu bulundu.

    10 Kasım törenleri daha sonra Bahçeşehir Koleji Konferans Salonu'nda, Isparta Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan anma programıyla devam etti. Atatürk'ün yaşamını ve kişiliğini anlatan konuşmaların ardından hazırlanan program sunuldu. Programda öğretmen ve öğrenciler tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği türküleri seslendirildi, şiirler ve marşlar okundu. Programın sonunda Vali Ömer Seymenoğlu ve protokol üyeleri Isparta Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencileri tarafından yapılan Atatürk konulu resim sergisini gezdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow