hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Isparta'da İnsan Hakları İstişare Toplantısı

    Ispartada İnsan Hakları İstişare Toplantısı
    expand

    Isparta'da İnsan Hakları İstişare Toplantısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - TÜRKİYE İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) tarafından organize edilen Isparta İl İnsan Hakları İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

    Isparta Ekonomi Kampüsü'nde gerçekleşen toplantıya Vali Aydın Baruş, TİHEK Başkanı Prof. Dr. Muharrem Kılıç ve kurul üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu, adli ve idari yargı mensupları, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, ilçe ve belde belediye başkanları, muhtarlar ile STK temsilcileri katıldı.

    Toplantıda konuşan Vali Aydın Baruş, Isparta insanının atalarından aldığı örf ve adetleri bugüne kadar devam ettirdiğini belirterek, insanlar arasında eşitliğin kendileri için en büyük vazgeçilmez olduğunun altını çizdi. Vali Baruş, "Sizlerin bu programa göstermiş olduğu bu yoğun ilgiden Isparta'da bulunan yöneticiler olarak, çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu Isparta insanının hem insan haklarına hem kendi haklarına göstermiş olduğu saygının açık bir tezahürü. Bu anlamda özellikle memnun kaldığımı belirtmek isterim" dedi.

    Konuşmanın ardından istişare bölümüne geçildi. Bu bölümde TİHEK Başkanı Kılıç ve kurul üyeleri Dilek Ertürk, Ünal Sade, Av. Zennur Ber ve Mehmet Emin Genç, katılımcıların görüş ve önerilerini dinleyerek iletilen soruları cevapladı. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow