hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Isparta'da Karaağaç pazarı kapatıldı

    Ispartada Karaağaç pazarı kapatıldı
    expand

    Isparta'da Karaağaç pazarı kapatıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA'nın en büyük halk pazarlarından Karaağaç pazarı koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatıldı.
    Isparta Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu aldığı kararla kentte kurulan en büyük halk pazarı olan Karaağaç pazarını kapattı. Daha önce salı pazarını kapatan kurul, dün yaptığı toplantıda bulaş riskini artırma riskine karşı pazar günleri kurulan ve kentin en kalabalık pazarı olan Karaağaç pazarını da kapattığını duyurdu.
    Kurulun 20 Nisan 2020 tarih ve 21 nolu kararında, "Yapılan denetimler neticesinde, bazı pazar yerlerinde vatandaşların yoğun olarak bulunduğu görülmüş olup, bu durumun salgının bulaş riskini artıracağı değerlendirildiğinden; pazar günleri kurulan Karaağaç pazarının kapatılmasına. ilimizde yarım gün faaliyet gösteren pazar yerlerinin saat 16.00'ya kadar, tam gün kurulan pazar yerlerinin ise saat 20.30'a kadar açık bulundurulmasına, yukarıda alınan kararların ivedilikle planlanmasına/uygulanmasına, tüm kolluk ve belediye zabıta birimleriyle ilgili kurum ve kuruluşlarımız tarafından  konunun takip edilerek uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesine oybirliğiyle karar verilmiştir" denildi.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow