hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Isparta'da polisten bir ayda 31 operasyon

    Ispartada polisten bir ayda 31 operasyon
    expand

    Isparta'da polisten bir ayda 31 operasyon

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA'da polisin 1 ayda yaptığı 31 operasyonda 48 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

    Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde son 1 ay içerisinde 31 operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlarda 48 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. Şüphelilerin üstlerinde, ikametlerinde, iş yerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 4 ruhsatsız tabanca, 5 şarjör, 60 fişek, 45 şişe kaçak içki, 7400 adet boş makaron, 28 cinsel içerikli ürün, 6500 litre kaçak akaryakıt, 51 elektronik sigara, 692 elektronik sigara aparatı, 101 karton elektronik sigara tütünü, 1767 adet ve 22 litre elektronik sigara likiti, çok sayıda kaçak gıda ve temizlik maddesi (makarna, peynir, pirinç, şeker, çay, cips, maraş otu, şampuan), 3 sahte para ele geçirildi.

    Biri adli makamlarca aranan ve 6 yıl 8 ay kesinleşmiş cezası bulunan şüpheli olmak üzere aranan 3 şüpheli yakalanarak, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

    FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyeliği kapsamında daha önceden işlem yapılan ve firari olan 2 şüpheli gerçekleştirilen operasyonlarla yakalanarak, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

    'Resmi belgede sahtecilik' suçundan aranan bir şüpheli yakalanarak, adli makamlara çıkarıldı ve tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

    'Resmi belgede sahtecilik' suçundan aranan 2, 'Vergi Usul Kanununa muhalefet' suçundan aranan 1, 'kamu kurum ve kuruluşları tüzel kişilerin araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık' suçundan aranan 1, 'bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık' suçundan aranan 1 şüpheli yakalandı ve çıkarıldıkları adli makamlarca serbest bırakıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow