hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kenevir yetiştirmek için özel oda hazırlamış

    Kenevir yetiştirmek için özel oda hazırlamış
    expand

    Kenevir yetiştirmek için özel oda hazırlamış

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA'da polisin yaptığı uyuşturucu operasyonunda evinin bir odasını kenevir yetiştirmek için özel olarak hazırlayan şüpheli yakalandı.
    Isparta Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak geçen 22 Ağustos tarihinde H.Ö. isimli şüphelinin evine operasyon yapıldı. Operasyonda H.Ö. gözaltına alınırken, evinde ise 40 kök Hint keneviri, 181,7 gram esrar maddesi, 600 gram kenevir tohumu, kenevir yetiştirmek için aydınlatma sistemiyle birlikte alüminyum folyodan hazırlanmış özel oda, kenevir yetiştirmek için alüminyum folyo ile tüp haline getirilmiş 140 saksı, uyuşturucu maddenin kullanılmasında faydalanılan aparat ele geçirildi.
    H.Ö. hakkında 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağalama', 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak' ve 2313 SKM suçlarından işlem yapıldı. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow