hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    KOM'dan kasımda 21 operasyon

    KOMdan kasımda 21 operasyon
    expand

    KOM'dan kasımda 21 operasyon

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA'da kasım ayında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince 21 operasyon gerçekleştirildi.

    Yapılan çalışmalarda, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü kurma, yönetme veya üye olma, 5607- 5809 sayılı kanunlara muhalefet, resmi belgede sahtecilik, özel belgede sahtecilik, vergi kaçakçılığı ile bozulmuş ve değiştirilmiş gıda ve ilaçların ticareti suçlarından 22 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. Şüphelilerden sahte nüfus cüzdanı, sahte sürücü belgesi, sahte çek, sahte evraklar, 46 şişe sahte içki, 5 şişe sahte alkol yapımında kullanılan içki kiti ve aroması, 15 litre etil alkol, 116 paket sigara, 415 kilo tütün, 51 paket tütün mamulleri ve sigara yan ürünü, 19 cep telefonu, 3 bin dal boş makaron, 14 bin dal doldurulmuş makaron ve 380 adet cinsel içerikli ürün ele geçirildi.

    Ayrıca haklarında arama kararı bulunan 15 şüpheli ekiplerin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde yakalandı. 7 şüpheli adli makamlarca tutuklanırken, 8 şüpheli ise adli makamlar tarafından serbest bırakıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow