hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Senirkent'te vaka sayısı sıfıra yaklaştı'

    Senirkentte vaka sayısı sıfıra yaklaştı
    expand

    'Senirkent'te vaka sayısı sıfıra yaklaştı'

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- SENİRKENT Kaymakam vekili Zikrullah Erdoğan, vatandaşların sabrı ve duyarlılığı sayesinde vaka sayılarını sıfırlamaya çok yaklaştıklarını söyledi.
    Kaymakam vekili Zikrullah Erdoğan, ilçe genelinde uygulanan koronavirüs tedbirleri ve vatandaşların kurallara harfiyen uyması dolayısıyla vaka sayılarını sıfırlamaya çok yaklaştıklarını açıkladı. Kaymakam vekili Erdoğan, "Bu müjdeli haberi bugün itibarıyla elimizdeki verilere dayanarak sizinle paylaşmak istedik. Vaka sayısının sıfıra yaklaşmasında şüphesiz çok titiz ve tedbirli davranmamızın etkisi büyük toplum olarak koronavirüs salgınıyla mücadelede bizden istenen her konuda dikkatli davranarak üzerimize düşeni yaptık. Koronavirüsün ilk ortaya çıktığı günden itibaren üzerinde durulan belli başlı tedbirlerin en başında gelen toplu yerden uzak durma, maske, mesafe ve temizlik kurallarını harfiyen yerine getirerek sonucunu almaya başladık. Sonuç olarak Senirkentliler olarak koronavirüsü ilçemizden temizleme aşamasına geldik" dedi.
    Bundan sonra en büyük görevin şu aşamasına kadar bin bir zahmetle getirilen koronavirüs verilerini aynı hassasiyetle devam ettirmek olduğunu vurgulayan Erdoğan, "Bu konuda hassasiyetimiz görevini yerine getiren kamu görevlilerine yardımcı olarak üzerimize düşeni yapmaya devam etmek olmalıdır. Unutulmamalıdır ki sık sık denetime çıkan kamu görevlileri bizim ve çevremizdeki yakınlarımızın sağlığı için bu görevi yerine getirmektedir. Verilerin sıfıra yaklaştığı şu günlerde denetimler daha çok sıklaşacaktır. Hep birlikte bunu başardık, bu başarıyı devam ettireceğiz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow