hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trafikte tehlikeli harekete ceza

    Trafikte tehlikeli harekete ceza
    expand

    Trafikte tehlikeli harekete ceza

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ALİ ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA'da seyir halindeki bir otomobilden çocuğun sarkmış vaziyette yolculuğu üzerine çalışma başlatan emniyet ekipleri, sürücüyü tespit ederek cezai işlem uyguladı.
    Isparta'da geçen 31 Temmuz'da eski Devlet Hastanesi Caddesi üzerine seyir halinde olan bir otomobilde, sürücü koltuğunun bulunduğu camdan bir çocuğun dışarı sarkmış vaziyette yolculuk yaptığını görenler cep telefonuyla bu anı kaydetti. Yerel bir internet sitesinde yayınlanan haber sonrası harekete geçen emniyet ekipleri sürücünün O.S.A olduğunu belirledi.  Sürücüye cezai işlem uygulanırken, çocuğun aracın ön tarafında bulunması ve pencereden dışarıya sarkmasının sakıncaları ve tehlikeleri konusunda bilgilendirildi.
    Konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Beyaz renkli otomobilin plakası tespit edilerek, sürücü O.S.A.'nın yüzüne karşı Karayolları Trafik Kanunu'na göre trafik idari para cezası düzenlenmiş, ayrıca çocuğun aracın ön tarafında bulunması ve pencereden dışarıya sarkmasının sakıncaları ve tehlikeleri konusunda bilgilendirilmiştir" denildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow