hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Seymenoğlu: Koronavirüs tehlikesi geçmiş değil

    Vali Seymenoğlu: Koronavirüs tehlikesi geçmiş değil
    expand

    Vali Seymenoğlu: Koronavirüs tehlikesi geçmiş değil

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA Valisi Ömer Seymenoğlu, koronavirüs tehlikesinin henüz geçmediğini ve tedbirlere uymaya devam edeceklerini belirterek, "Özellikle küçük yerlerde vatandaşlarımız kalabalık şekilde bir araya geliyor. Bazı köylerimizde vaka sayıları ciddi şekilde artışa geçti" dedi.

    Vali Ömer Seymenoğlu, 2021 yılının ilk ilçe ziyaretini Yenişarbademli'ye yaptı. Mahalle ve köy muhtarlarıyla buluşan Vali Seymenoğlu, muhtarlara yönelik bağımlılıklarla mücadele, sıfır atık projesi, kış tedbirleri, kadına yönelik şiddet, yayla evleri, Açık Kapı Birimi, sosyal yardımlaşma, telefon dolandırıcılığı ve koronavirüs tedbirleri konularında bilgi aktararak tek tek söz verdi.

    Vali Seymenoğlu, toplantıda koronavirüs salgınıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, "Koronavirüs tehlikesi henüz geçmiş değil bu konudaki tedbirlere harfiyen uymaya devam edeceğiz. Özellikle küçük yerlerde vatandaşlarımız kalabalık şekilde bir araya geliyor. Bazı köylerimizde vaka sayıları ciddi şekilde artışa geçti. Köyde ya da şehirde olmamız kuralları esnetmemize bir sebep değil. Köyde, ilçede, kasabada, şehirde tüm kurallar geçerli. Koronavirüs salgını geçene kadar mücadeleden asla taviz vermeyeceğiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow